Evenimentul Zilei > Social > Tragedie în Brăila: Un bărbat şi o femeie au fost spulberaţi de tren la o trecere de cale ferată fără barieră
Tragedie în Brăila: Un bărbat şi o femeie au fost spulberaţi de tren la o trecere de cale ferată fără barieră

Tragedie în Brăila: Un bărbat şi o femeie au fost spulberaţi de tren la o trecere de cale ferată fără barieră

În această dimineaţă, în jurul orei 8.20, un tren care se deplasa din direcţia Constanța spre Galați a lovit în plin pe o trecere de cale ferată, neprevăyută cu barieră, un autoturism cu număr de Brăila. Cele două persoane aflate în mașină nu au avut nici o șansă. Au murit pe loc și au fost prinse între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Două persoane au murit după ce, vineri dimineaţă, în jurul orei 8.30, în zona barierei Lacu Dulce din municipiul Brăila, mșina în care se aflau a fost lovită de tren, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, lt.col. Ştefan Stoian. "Este vorba despre o trecere de cale ferată care nu este prevăzută cu barieră. Cele două persoane, un bărbat şi o femeie, aflate în autoturismul implicat în accident au decedat pe loc. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere şi o echipă de descarcerare de la ISU, precum şi două ambulanţe de la SAJ şi un echipaj de la IPJ. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul, nici identitatea celor două persoane. Se fac cercetări", a declarat lt. col. Stoian.