Tragedia din Elveția: Scrisoarea primită de un tată, la două zile de la moartea fiicei

Tragedia din Elveția: Scrisoarea primită de un tată, la două zile de la moartea fiicei

Un bărbat din Belgia, care și-a pierdut fiica în accidentul de autocar produs, marți, în Elveția, a primit o scrisoare de la aceasta, la două zile de la tragedie. Scrisoarea micuței Emma Molemans fusese expediată din stațiunea din Alpii elvețieni, unde copiii belgieni veniseră în vacanță.

Emma Molemans a pierit, alături de alți 21 de copii, în accidentul care a îndoliat Belgia. Autocarul în care se aflau copiii a lovit un perete al tunelului autorutier, în cantonul Valais din sudul Elveţiei. ”Încă mai aștept, sperând că cineva mă va suna și îmi va spune că este o greșeală teribilă și că micuța mea mea Emma este, de fapt, în viață”, spune, printre lacrimi, Johan Moleman, din orașul belgian Lommel. Joi dimineață, la două zile de la tragedie, a primit acasă ultima scrisoarea fiicei sale, din stațiunea elvețiană, unde Emma și prietenii săi se aflau la schi, în vacanță, potrivit ziarului ”Blick”, citat de ”The Telegraph”. ”Vă salut pe toți cei de-acasă. Instructorul meu de schi este foarte drăguț. Astăzi ne-am plimbat, după care ne-am dat pe pârtie, cu o pungă de plastic, iar seara ma cântat toate cântecele. Este minunat aici”, a scris Emma. Ultimele cuvinte așternute pe hârtie au fost ”Mi-e foarte dor de voi!”

Îndureratul tată a fost șocat când a găsit la cutia poștală ultima scrisoare a fetiței sale, iar singura alinare pentru el pare să fie faptul că Emma a avut parte de zile minunate înainte de a muri.

Autocarul groazei transporta 52 de persoane, mai precis două clase din Flandra, din oraşele Lommel şi Heverlee. Copiii se întorceau în Belgia dintr-o vacanţă în Val d'Anniviers. 

Ne puteți urmări și pe Google News