Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE. Un asistent medical s-a otrăvit. Ce conţine BILETUL DE ADIO al bărbatului
TRAGEDIE. Un asistent medical s-a otrăvit. Ce conţine BILETUL DE ADIO al bărbatului

TRAGEDIE. Un asistent medical s-a otrăvit. Ce conţine BILETUL DE ADIO al bărbatului

TRAGEDIE. Un asistent medical din Piteşti a fost găsit mort chiar în cabinetul unde acesta îşi desfăşura activitatea. Se pare că bărbatul s-a otrăvit, cel puţin aşa susţin în acest moment cei care anchetează cazul pentru a aflat motivul acestei nenorociri.

Bogdan Toma, în vârstă de 35 de ani, lucra ca asistent la un cabinet medical individual. Trupul său neînsufleţit a fost găsit chiar de doctoriţa pentru care lucra. Imediat au ajuns la faţa locului şi rudele tânărului, care se pare că fuseseră alertate de prezenţa biletului de adio.

Bogdan Toma a lăsat un bilet de adio prin care a cerut iertare rudelor pentru gestul făcut. După ce a scris biletul, bărbatul a plecat la cabinetului doamnei doctor Tetiu, acolo unde el lucra ca asistent medical generalist. Ajuns la locul de muncă, tânărul a băut o substanță dintr-o sticlă, pe care a lăsat-o lângă canapeaua în care a fost găsit.

Nu se știe motivul pentru care tânărul asistent a recurs la acest gest necugetat. Tatăl și rudele bărbatului au fost șocați la aflarea veștii, mai ales că nu își explică ce l-ar fi putut face pe  acesta să ia o asemenea decizie.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla care ar putea fi motivul acestei tragedii.