Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedia familiei Călinescu
Tragedia familiei Călinescu

Tragedia familiei Călinescu

La numai 24 de ani, Luca, fiul cel mic al actorului Florin Călinescu s-a sinucis. El se afla în Praga şi lucra la un film.

"Îi cresc altfel. Nu-mi place să-i laud, îi las pe alţii să o facă. De fiul meu cel mare au vorbit oameni valoroşi. Sper să reuşească şi ăsta mic, Luca", spunea Florin Călinescu, despre fiii săi.
Tragedia a lovit din nou familia actorului. La şapte ani după pierderea soţiei, Luca Călinescu, fiul cel mic al actorului s-a sinucis, în timp ce se afla la Praga unde lucra la un film.
Colegii de platou l-au găsit aseară spânzurat în camera sa. Luca intrase în depresie după moartea mamei sale, în 2005, dar nimic nu părea să anunţe deznodământul.
Băiatul cel mic al lui Florin Călinescu nu era o figură cunoscută în ţară, fiind plecat la studii în străinătate de câţiva ani.
Într-una dintre puținele apariții la televizor, în urmă cu trei ani, Luca
(stânga) și Petru păreau doi tineri lipsiți de griji

El lucra, în Cehia, la primul său proiect cinematografic de amploare, ca asistent de producţie.
Trupul neînsufleţit va fi repatriat în zilele următoare, iar tatăl său încearcă să obţină aprobări pentru o slujbă religioasă, ţinând cont că sinucigaşii nu sunt înmormântaţi după ritualurile obişnuite.

„Insomnia“, o piesă de teatru în limba engleză, regizată de John Cecil, în care a jucat Luca Călinescu în urmă cu patru ani

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/A8ttt2xZvzk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UYJNy7vD0to" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Citiţi şi:

  • Florin Călinescu, urmărit de tragedie. Ceremonie pentru fiul său, în această săptămână

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: