Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax,în urma necropsiei s-a stabilit că toate cele trei persoane, mama şi cele două fiice, au suferit un şoc hipotermic, în urma căruia s-a intervenit decesul.

Pe de altă parte, zeci de persoane, poliţişti, jandarmi, pădurari şi localnici continuă să o caute pe traseul dintre localităţile Poiana Cristei şi Cîrligele pe cea de-a patra persoană dispărută duminică.Mătuşa fețițelor găsite moarte nu a fost găsită încă, deşi salvatorii plecați în căutarea ei au parcurs pe jos kilometri întregi.

Cele ouă fetițe în vârstă de 3 și 14 ani – Florentina Iordache și, respectiv, Viorica Feraru – au fost găsite fără suflare într-un tufiș din pădurea care desparte satul Dealu Cucului de localitatea Dălhăuți, din comuna învecinată, Cîrligele. La doar câteva sute de metri distanță de cele două cadavre a fost găsită, moartă, și mama fetelor, Elena Iordache, de 41 de ani. 

Trupul Vioricăi, sora născută dintr-o relație anterioară a mamei sale, era peste cel al Florentinei, într-un gest care arăta încercarea disperată de a o proteja de frig și de ploaie pe micuța de trei ani pe care o învelise cu propria ei haină. Apropiații lor susțin că, duminică, femeile și cele două fete au plecat de acasă, din satul Dălhăuți, la o pomană care a avut loc în Dealu Cucului, la niște rude. Concubinul mamei moarte, tatăl Florentinei, susține că urmau să se întoarcă în aceeași zi. Citește mai multe aici