Evenimentul Zilei > International > TRAGEDIA DIN UCRAINA. Mesaj ȘOCANT înainte de îmbarcare în AVIONUL MORȚII: „Dacă va dispărea, să știți că așa arată avionul”
TRAGEDIA DIN UCRAINA. Mesaj ȘOCANT înainte de îmbarcare în AVIONUL MORȚII: „Dacă va dispărea, să știți că așa arată avionul”

TRAGEDIA DIN UCRAINA. Mesaj ȘOCANT înainte de îmbarcare în AVIONUL MORȚII: „Dacă va dispărea, să știți că așa arată avionul”

Unul dintre pasagerii avionului Boeing 777 , doborât de o rachetă deasupra Ucrainei, la granița cu Rusia, a fotografiat aeronava, înainte de îmbarcare. El a postat fotografia pe Facebook, însoțită de ultimul său comentariu, ce se dorea a fi ironic.

Tânărul olandez era însoțit de iubita sa. Înainte de a se urca în avion, el a fotografiat aeronava MH 17 a companiei Malaysia Airlines. „Dacă va dispărea, să știți că așa arată avionul”, acesta este mesajul scris pe Facebook, alături de imaginea avoinului înainte de îmbarcare.

Din păcate, tragedia a urmat la nici trei ore de la urcarea în avion. Cursa Amsterdam-Kuala Lumpur a decolat la ora locală 10.30 și a dispărut de pe radar la ora 13.20.

În tragedia aviatică au pierit 295 de oameni, dintre care 280 erau pasageri, iar 15 erau membri ai echipajului.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: