Evenimentul Zilei > Vremea > TRAFICUL este îngreunat pe DN2. Din cauza unui ACCIDENT s-au format COLOANE DE VEHICULE
TRAFICUL este îngreunat pe DN2. Din cauza unui ACCIDENT s-au format COLOANE DE VEHICULE

TRAFICUL este îngreunat pe DN2. Din cauza unui ACCIDENT s-au format COLOANE DE VEHICULE

Traficul se desfăşoară cu greu pe DN2, unde s-au format coloane întregi de maşini din cauza unui accident în care un biciclist a fost rănit. De asemena, ceaţa nu ajută cu nimic la îmbunătăţirea circulaţiei.

În judeţul Buzău, pe DN2 Buzău- Foşani, traficul se desfăşoară pe un fir aletrnativ, în ambele sensuri, la intrarea în localitatea Mărăcineni dinspre Focşani, din cauza unui accident rutier(un biciclist a fost accidentat de un autoturism). S-au format coloane de vehicule, în ambele sensuri. Pe timpul cercetărilor pentru intervale scurte de timp traficul se va opri total.

Din cauza ceţii se circulă îngreunat pe mai multe artere rutiere din judeţele Harghita şi Teleorman.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este oprită pe două drumuri naţionale, respectiv: DN67C Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34 – 60 şi DN7C Transfăgărășan, între Piscu Negru şi Bâlea-Cascadă, pe tronsonul kilometric 104 – 130.

Traficul rutier este restricţionat pe Podul Agigea, respectiv pe DN39 (la km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea către Constanţa, până la data de 28 noiembrie 2017, în vederea finalizării unor lucrări de reparaţii, scrie INFOTRAFIC.