Evenimentul Zilei > Actualitate > Traficant de droguri, găsit mort în celulă
Traficant de droguri, găsit mort în celulă

Traficant de droguri, găsit mort în celulă

Un traficant de droguri brazilian a încercat să evadeze deghizat în propria sa fiică. Bărbatul a fost găsit mort în celula sa. Autoritățile spun că deținutul s-ar fi spânzurat cu cearceaful de la pat.

Clauvino da Silva, în vârstă de 42 de ani și cunoscut sub porecla „Micuțul”, era liderul unuia dintre cele mai temute carteluri de droguri din zona orașului Rio de Janeiro.

Bărbatul a intenționat să evadeze dintr-o pușcărie situată la periferia orașului Rio de Janeiro, îmbrăcat în hainele fetei sale de 19 ani. După ce a fost prins, polițiștii au dat publicității fotografii în care traficantul poartă o mască de silicon, o perucă care încearcă să imite părul negru și lung al fetei și un tricou roz pe care erau desenate gogoși.

Moartea traficantului vine în contextul în care guvernul brazilian se confruntă, în ultima perioadă, cu mai multe revolte în închisori.

Săptămâna trecută, 57 de persoane au murit într-o astfel de revoltă produsă într-un penitenciar din nordul Braziliei. În luna mai, alți 50 de deținuți au murit într-o revoltă similară, dintr-un penitenciar din regiunea Amazonului, scrie Digi24.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: