Evenimentul Zilei > Social > Trafic. România, PARALIZATĂ din cauza CONDIȚIILOR METEO. Autostrăzi și Drumuri Naționale, ÎNCHISE
Trafic. România, PARALIZATĂ din cauza CONDIȚIILOR METEO. Autostrăzi și Drumuri Naționale, ÎNCHISE

Trafic. România, PARALIZATĂ din cauza CONDIȚIILOR METEO. Autostrăzi și Drumuri Naționale, ÎNCHISE

Trafic. ANM a emis o nouă avertizare de polei valabilă până vineri la ora 14:00. Totodată, traficul a fost închis pe mai multe drumuri naționale, dar și pe autostrada A2, din cauza condițiilor meteo.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi seara, o atenţionare de polei valabilă în mai multe judeţe din ţară. Nord-estul, sud-estul, sudul, centrul şi sud-vestul ţării se află, începând de joi de la ora 4.00 până vineri la ora 14.00, sub cod galben de ploi, ninsori viscolite şi polei. Vântul va sufla cu 70 de kilometri pe oră în Muntenia, Moldova şi la munte.

Totodată, potrivit ANM, în judeţele Braşov, Sibiu, Giurgiu, Teleorman este în vigoare o atenţionare cod galben de polei până joi noaptea, la ora 2.00.

Traficul rutier, oprit pe Autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza poleiului

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa a fost oprit la kilometrul 10+500 (Capitală), până la 106 106 + 800 de metri (Drajna Nouă), din cauza poleiului, informează centrul INFOTRAFIC.

„Din cauza poleiului, traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa a fost oprit de la kilometrul 10+500 de metri (Bucureşti) până la 106 + 800 de metri (Drajna Nouă)”, precizează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.