Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că, în urma accidentului, o persoană a fost rănită, victima fiind preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

„Sunt două persoane implicate, neîncarcerate. Este o singură victimă, pasager în dubă, care are un traumatism cranio-cerebral şi, posibil, leziuni interne. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, victima fiind predată unei ambulanţe SAJ pentru a fi transportată la UPU Vâlcea”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a fi produs din cauza şoferului autoutilitarei, care nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi s-a răsturnat pe sensul său de mers.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă pe sensul de mers Sibiu-Râmnicu Vâlcea pentru a permite agenţilor rutieri să efectueze cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, traficul urmând să fie reluat imediat ce acestea vor fi finalizate, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea, potrivit Agerpres.