Evenimentul Zilei > Actualitate > Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Accident în lanț
Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Accident în lanț

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Accident în lanț

Poliția Autostrăzi investighează împrejurările în care, la kilometrul 183, trei mașini s-au lovit după ce au încercat să ocolească un alt autoturism care fusese implicat într-un accident anterior. Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, pe porțiunea dintre Cernavodă și Medgidia este blocat. Coloane de mașini întinse pe câțiva kilometri așteaptă deblocarea traficului.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul unui autoturism aparținând unei clinici private a intrat cu mașina în parapet, oprindu-se, apoi, în mijlocul șoselei. Ar fi solicitat, ulterior, o autoutilatară de la Tractări. Între timp, șoferul unei Skode care circula cu 100 km/oră a oprit brusc pentru a evita mașina avariată. O autoutilitară din spate nu a mai putut evita Skoda și a intrat în ea, fiind lovită la rândul ei de un autoturism Audi

În urma carambolului a fost rănită o persoană. Poliția Autostrăzi efectuează investigații la fața locului. Circulația este blocată de mai bine de o oră. Sute de autovehicule așteaptă în coloană de câțiva kilometri deblocarea traficului pe autostradă. Se poate circula și pe DN22C de la Cernavodă la Constanța, pe vechiul drum, însă șoferii o iau pe Autostradă în speranța că traficul va fi deblocat mai repede.