Acuzații grave în PSD, înainte de Comitetul Executiv Naţional (CExN). George Harabagiu, fostul coordonator online al social-democraților, a postat un mesaj pe Facebook în care dezvăluie care este miza atacurilor împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă. El susține că va face publice „amănunte de culise”  despre „războiul resurselor… adevărata miza a puci-ului din PSD”.

George Harabagiu

Cu toate că a fost dat afară de liderul PSD, după ce Victor Ponta a scris despre el că s-a aflat în spatele campaniei „Simona Halep, huiduită”, George Harabagiu acuză „trădătorii ordinari din PSD” și susține că „după CEX .. se va întâmplă ce am prognozat: Câștigă Liviu Dragnea !! Pariem ???!!!”.

„Cu puținele resurse de internet care mi- au rămas (scuze, nu sunt în țară) POT SĂ DEZVĂLUI ACUM UN SECRET: Ministrul Economiei, Dan Andrușcă, a fost atacat de anumite instituții media, finanțate din interioriorul PSD, de către „persoane influente” care îl doreau plecat din acest portofoliu. Motivul este foarte simplu:„Deontologii “ (de fapt trădători ordinari) care acum se dau de „ceasu ‘ morții” de „grija” PSD – ului, doreau să pună mâna pe acest minister, să îl controleze printr-un obedient ! Și, astfel, să își satisfacă interesele personale și să se „apropie “ de resursele acestei țări! Cu Dan Andrușcă, aceste „manevre” nu țin! Și asta s-a văzut! A tăcut și a făcut! Deocamdată atât ! Amănunte „de culise”  despre războiul „resurselor”… adevărata miza a puci-ului din PSD .. imediat ce mă întorc acasă ! Oricum, după CEX .. se va întâmplă ce am prognozat: Câștigă Liviu Dragnea !! Pariem ???!!!”.

În luna iunie, Victor Ponta a scris pe Facebook că George Harabagiu este cel care a gândit și postat afișele mincinoase ale PSD în care se arăta că Simona Halep și nu Gabriela Firea ar fi fost huiduită pe Arena Națională. După ce a fost dat afară de Liviu Dragnea, Harabagiu a precizat că va respecta cu „sfințenie” decizia președintelui PSD Liviu Dragnea, căruia îi va rămâne „loial”.