Evenimentul Zilei > Politica > TRĂDARE la NIVEL ÎNALT. Acuzații GRAVE ale unui LIDER POLITIC
TRĂDARE la NIVEL ÎNALT. Acuzații GRAVE ale unui LIDER POLITIC

TRĂDARE la NIVEL ÎNALT. Acuzații GRAVE ale unui LIDER POLITIC

Marea trădare din PSD a fost taxată, aspru, de Crin Antonescu, fostul lider al PNL. Acesta susține că USL s-a rupt din cauză că Liviu Dragnea nu a cerut scuze românilor care au votat această formațiune politică pentru trădările lui Ponta, Ghiță și Maior.

Crin Antonescu l-a criticat pe Liviu Dragnea și susține că acesta ar fi trebuit, după ce Victor Ponta, Sebastian Ghita și George Maior au tradat, PSD, în calitate de lider al social-democraților trebuia să le ceară scuze românilor care au votat USL.

„Nici un om politic nu a fost mai lovit decat mine de tradarea PSD, care a tradat proiectul USL” a declarat Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, la TVR în cadrul Emisiunii România9 realizată de Ionuț Cristache. „Nici nu si-au cerut scuze pana azi. Nici domnul dragnea, ca presedinte PSD; nu a cerut scuze romanilor care au votat USL –  ne cerem scuze ca PSD a tradat, ca domnul Ponta a negociat cu baietii contra carora trebuia sa luptam. Marturisirile lui Sebastian Ghita, cel mai apropiat colaborator al domnului Ponta, spun Totul. Acele costuri ale ruperii USL le-am asumat eu. Nimeni din PSD nu a cerut scuze pentru tradarile lui Victor Ponta, Sebastian Ghita si George Maior, ca ei au condus PSD”, a adăugat Crin Antonescu.