Evenimentul Zilei > Politica > Trădare în PNL! Urmează excluderi. „Nu permit să îşi bată joc cineva…”
Trădare în PNL! Urmează excluderi. „Nu permit să îşi bată joc cineva…”

Trădare în PNL! Urmează excluderi. „Nu permit să îşi bată joc cineva…”

Doi consilieri PNL au votat proiectul de buget propus de Gabriela Firea, cu toate că partidul a anunțat că nu îl susține. Ei rică excluderea din formațiunea politică.

Vineri, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat bugetul pentru anul 2020, care a fost votat și de doi consilieri PNL.

Violeta Alexandru, liderul PNL București vrea excluderea celor doi consilieri care au votat proiectul de buget.

„Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget.

Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă.

Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm. Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora”, a anunţat Violeta Alexandru, potrivit România Tv.