„Felicitări tuturor femeilor şi o primăvară frumoasă, plină de iubire şi de noroc! Un sărut pentru toate femeile. Apoi va reamintesc că pe 13 Martie, la Sala Polivalentă, la Cluj Napoca, va fi un concert, deci, veniţi de oriunde aţi fi, din Bucureşti sau din orice colţ al României, pentru o petrecere fantastică. Nu uitaţi! Sala Polivalentă! Cluj Napoca!” Aşa sună mesajul lui Toto Cutugno pentru doamnele şi domnişoarele din România, conform unui comunicat de presă.

Acesta a pregătit pentru fani chiar şi un mărţişor handmade – a arătat ecranul telefonului sau, unde apăreau două păpuşi, îmbrăcate în costume naţionale tradiţionale româneşti.

 

Aşa cum spune şi celebrul italian în filmuleţ, ‚petrecerea’ va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 19.00. Evenimentul dedicat Zilei Femeii le va aduce fanilor, dar mai ales fanelor, cele mai iubite piese ale sale, de la „L’Italiano“ şi „Serenata“ la melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos.

Cei care încă nu şi-au rezervat un loc în sală pot achiziţiona bilete de la casieria Sălii Polivalente, de la librăria Librarium Universităţii, de la agenţia de bilete a Teatrului Naţional, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio şi din agenţiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi TICKETNET.ro.