„Întotdeauna am spus că iubirea este coloana vertebrală a vieţii, dacă nu ar exista iubirea ne-am prăbuşi toţi la prima pală de vânt. Iubirea pentru soţie, logodnică, prietenă, iubirea pentru orice te ridică, iubirea şi emoţia merg mână în mână. Să nu treacă o secundă fără să fiţi îndrăgostiţi! Iubiţi-vă şi admiraţi-vă din tot sufletul”, a transmis celebrul cântăreţ Italian.

Şarmantul artist spune că nu poate trăi fără iubire, dovadă fiind melodiile de dragoste pe care le-a scris şi interpretat. „Nu sunt un sfânt, iubesc femeia, dar nu aş suporta să îmi dezamăgesc soţia, să o jignesc în vreun fel”, a spus Toto Cutugno.

„Mi-aş dori ca toţi bărbaţii care îşi iubesc partenerele să înţeleagă versurile cântecelor mele şi să înveţe din ele ce este … iubirea”, a mai precizat artistul, conform unui comunicat de presă.

Artistul va reveni luna viitoare, în preajma Zilei Femeii, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, pentru a le răsfăţa cu melodiile sale pe toate reprezentantele sexului frumos. Pentru toţi cei care doresc să le facă o surpriză iubitelor/soţiilor/mamelor, biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente, la librăria Librarium Universităţii, la Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio şi în agenţiile TUI TravelCenter şi online pe Biletoo.ro.