Tot Vîntu conduce Realitatea TV! Bogdan Chireac a povestit cum şi-a luat SOV înapoi televiziunea de la Ghiţă

Tot Vîntu conduce Realitatea TV! Bogdan Chireac a povestit cum şi-a luat SOV înapoi televiziunea de la Ghiţă

Într-o înregistrare video, analistul Bogdan Chireac a fost surprins povestindu-i Corinei Drăgotescu o discuţie telefonică în care îl felicita pe SOV pentru modul în care şi-a luat televiziunea înapoi de la Sebastian Ghiţă. Discuţia a avut loc în studioul Realitatea TV chiar în 23 octombrie, la scurt timp după ce Realitatea TV s-a scindat. Mişcarea lui Vîntu a fost catalogată de Chireac drept genială. Înregistrarea video este făcută în culisele Realitatea TV la câteva minute de la momentul în care televiziunea s-a rupt.

Un filmuleţ prezentat de hotnews.ro şi realizat de operatorul regizorului Florin Iepan, aflat duminica trecută în studioul Realitatea TV ca invitat la emisiunea moderată de Corin Drăgotescu a surprins momentul scindării televiziunii.

Momentul în care Realitatea TV a reintrat sub controlul lui Elan Schwartenberg, în timp ce managerul Sebastian Ghiţă a rămas cu o parte intitulată RTV. Bogdan Chireac, şi el invitat în emisiunea care s-a întrerupt brusc deoarece angajaţii au plecat cu sigla Realitatea TV, i-a povestit Corinei Drăgotescu ce mişcare genială a făcut "prietenul" său Sorin, pe care l-a alintat "Grăsuţu'". "În orice caz, prietenul meu Sorin, vreau să spun că este un tip genial. N-ai ce să faci. Fără bani, alungat, făcut, tot... E genial (...) L-am sunat astăzi şi i-am spus: "Grăsuţule, eşti minunat!". Băi, îl apreciez, este briliant", i-a povestit Chireac încântat Corinei Drăgotescu.  <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3XTPJUN0HA4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> CITIŢI ŞI:

  • Breaking news: Echipa lui Elan Schwartzenberg emite la Realitatea TV
  • Războiul dintre Ghiţă şi Schwartzenberg a ajuns la CNA
  • Elan Schwartzenberg, patronul Realitatea TV: "Prizonierii nu se împuşcă în cap, îi ofer şansa lui Sebastian Ghiţă de a se reabilita"
  • RTV a lui Sebastian Ghiţă e pe cablu
  • Vîntu către Sebastian Ghiţă: "Am împuşcat sute de rakeţi, nu zeci, sute. Mă refer la propriu"
  • Premieră: Ghiţă şi Vîntu în "Cu Naşu' la Psihiatru!"

Ne puteți urmări și pe Google News