Sâmbătă, fiul celebrului antrenor Victor Pițurcă, a sărbătorit nașterea primului moștenitor, într-un anturaj deocheat. ”Fete de oraș” și prieteni cu bani au răspuns invitației la dubla sărbătoare: preafericitul tată împlinea 36 de ani.

Potrivit Cancan.ro maratonul distracției a fost ”stropit” din belșug cu cele mai rafinate băuturi, pe lângă prietenii lui Alex aflându-se și ”o brigadă calificată de fete de oraș”, care s-au distrat alături de sărbătorit. Domnișoarele au dansat până în zorii zilei.

Acum rămâne de văzut ce are de spus proastăta mămică, mai ales că imagini de la distracția lui Piți junior au ajuns în presă.

Cristina ICH dezvăluia cum a reacționat fiul fostului selecționer atunci când i-a spus că este însărcinată. „Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe Whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, a spus Cristina ICH, pentru o publicație din România.

Supranumită ”Angelina de România”, Christina ICH are 640.000 de followeri pe Instagram.

Sursa foto: Cancan.ro