Evenimentul Zilei > Politica > Toader, mesaj din interiorul PSD. Scrisoarea care s-a viralizat
Toader, mesaj din interiorul PSD. Scrisoarea care s-a viralizat

Toader, mesaj din interiorul PSD. Scrisoarea care s-a viralizat

Liviu Plesoianu, deputat PSD, i-a transmis o scrisoare deschisă ministrului Justiției, în care îi cere să țină cont de românii care acuză procurorii de abuzuri.

”Pentru că milioane de români urmăresc de ani de zile toate informările cu referire la abuzurile din Sistemul de Justiție românesc, am considerat necesar să redactez o Scrisoare deschisă și să o trimit atât către toți europarlamentarii de la Bruxelles, cât și către ambasadele din România." – a anunțat deputatul PSD pe pagina sa personală de Facebook.

Scrisoarea a provocat foarte multe comentarii și, semn că cei care nu au o "cultură precară" (așa cum susținea Procurorul General al României, domnul Augustin Lazăr) vor să se știe că EXISTĂ și că vocea lor CONTEAZĂ!", a mai comentat Liviu Pleșoianu.

În același timp, deputatul PSD și-a exprimat speranța că la întâlnirea cu ambsadorul Americii, pe care ministrul Justiției o avea programată în cursul zilei de luni, oficialul român îi va aminti celui american "că cel mai important simbol al Americii este Statuia… LIBERTĂȚII…".

Această scrisoare, care a fost publicată și pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA în România, vine în contextul raportului de evaluare pentru Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr care va fi dat miercuri.