Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, i-a transmis miercuri, ministrului Justiției, Tudorel Toader, înaintea ședinței CEx al PSD și a dezbaterii moțiunii simple din Senat, că ar fi tardiv dacă ar demisiona și că „nici remanierea nu-i mai salvează deminitatea”.

„Irelevantul Tudorel este astăzi dublu „ievaluat”. Pentru că a „păcălit” guvernul condus de neștiutoarea Viorica și nu a dat ordonanțele ticăloase, dar și pentru că Iordache i-a făcut deja treaba murdară în Parlament, #rezisTT Tudorel a devenit irelevant pentru „stăpânul Dragnea”.

Ca să fie sigur că TT va fi aruncat din funcție ca o măsea stricată, Hoțul se năvălește asupra lui TT în cascadă. Tudorele, mai știi când îți transmiteam că ești doar un pion pe masa de șah a Lui Daddy și că atunci când nu-i vei mai fi de folos te va sacrifica fără remușcări? Eu te-am avertizat să ieși cu demnitate din mocirla în care te-ai complăcut atâta timp, însă ai refuzat. Acum ar fi tardiv să-ți torni cenușă-n cap și să demisionezi! Nici remanierea nu îți mai salvează onoarea”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Mesajul liderului PMP vine chiar înaintea ședinței CEx PSD, în care s-ar putea vota remanierea lui Tudorel Toader.

 

Te-ar putea interesa și: