Poziţiile de ingineri, game testers, asistenţi contabil, programatori şi casiere au fost cele mai „vânate“ de către tinerii prezenţi la eveniment. „Mi-am depus CV-ul pentru poziţia de game tester, scos la concurs de către firma Ubisoft. Timpul liber mi-l petrec jucându-mă la calculator. Să pot face şi la servicu ceea ce fac acasă mi se pare ideal. Mai ales că pe un astfel de post poţi să ajungi să câştigi lejer peste 1.000 de euro“, ne-a mărturisit un student în anul II la informatică.
 
În cadrul târgului de joburi, au fost scoase la concurs peste 4.000 de locuri de muncă, atât full-time, cât şi part-time.

Majoritatea joburilor sunt în domenii precum IT, telecomunicaţii, distribuţie, hotelier, construcţii, bancar, consultanţă, servicii, auto şi mecanică. Posturile sunt disponibile în Capitală, dar şi în alte oraşe din ţară.

„Nu experienţa profesională ne interesează neapărat la potenţialii candidaţi. Căutăm persoane deschise, care-şi doresc să înveţe şi să progreseze rapid“, spune Beatrice Popa, asistentul de resurse umane al companiei de construcţii Bouyagues România. Târgul se va încheia în această seară.