Evenimentul Zilei > Actualitate > România, elogiată de presa internațională, după victoria cu Croația. „Ce surpriză plăcută”
România, elogiată de presa internațională, după victoria cu Croația. „Ce surpriză plăcută”

România, elogiată de presa internațională, după victoria cu Croația. „Ce surpriză plăcută”

Presa internațională a salutat succesul obținut de naționala de tineret a României, în fața Croației, scor 4-1, la Campionatul European.

Victoria categorică obținută de naționala de tineret a României, la Campionatul European din Italia și San Marino, scor 4-0 cuu Croația, a fost lăudat de presa internațională.

„Condusă de Ianis Hagi, România a făcut spectacol cu Croația. Fiul lui Gică Hagi și Pușcaș au strălucit la debutul la Euro 21”, au notat spaniolii de la „Mundo Deportivo”.

„Anglia a ajuns pe locul trei în grupă, dupa ce România a învins Croația, iar pe băieții lui Boothroyd îi așteaptă o misiune dificilă să se califice mai departe. Realistic vorbind, au nevoie să învingă România și Croația”, au scris englezii de la BBC.

„România, ce surpriză plăcută! România „italienilor" Pușcaș și Radu a bătut Croația și a obținut trei puncte importante. A fost o cursă în primele 20 de minute, cu trei goluri marcate. În repriza a doua, Croația a început mai bine, dar o greșeală incredibilă a lui Sosa l-a pus într-o situație bună pe Baluță, care a marcat pentru 3-1. Până la final, a mai marcat și Petre”, au consemnat italienii de la „Gazzetta dello Sport”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: