Timmermans PROMITE să ZDROBEASCĂ toate guvernele conservatoare din UE și să facă Europa și Africa un continent COMUN

Timmermans  PROMITE să ZDROBEASCĂ toate guvernele conservatoare din UE și să facă Europa și Africa un continent COMUN

Timmermans, a fost numit săptămâna trecută ca următorul președinte al Comisiei Europene. Dacă va fi ales, el promite să zdrobească toate guvernele conservatoare din UE și să facă Europa și Africa un continent comun. Timmermans este astăzi prim- vicepreședinte al Comisiei Europene și are șanse să preia funcția de președinte după Jean-Claude Juncker.

Numit ca candidat al centrului-stânga pentru următorul președinte al Comisiei Europene, Frans Timmermans a anunțat că va zdrobi guvernele conservatoare din Europa, insistând că "continentul care se uneste cu Africa este doar o chestiune de destin", notează breitbart.

În declarațiile anterioare, Timmermans a spus că Europa nu poate continua să fie un loc al păcii și al libertății decât dacă diversitatea prin migrația de masă este pusă în aplicare pe continent, chiar și în cele mai îndepărtate părți.  În discursul său din cadrul Congresului PES, el a precizat recent că Comisia Europeană aflată sub conducerea sa va avea toleranță zero pentru țările care se opun oricărei părți a agendei sale globale progresiste, în special a migrației din lumea a treia.

Democrația, în opinia lui Timmermans, se referă în primul rând la respectarea minorităților. El a promis, de asemenea, că ONG-urile care beneficiază de finanțare externă și de migrație vor avea acces nerestricționat la UE. 

Ne puteți urmări și pe Google News

El susține că "este fictiv" faptul că Africa este încorporată în Europa și că acestea devin un continent mare în ceea ce privește libera circulație.  Răspunderea pentru populația africană, care se așteaptă să se dubleze până la 2,2 miliarde de persoane până în 2050, se bazează atât pe noi în Europa cât și pe africani, a afirmat el.  

 Timmermans a atacat naționaliștii 

Potrivit lui lui, "naționalismul este calea distrugerii".  "Să distrugem Europa, haideți să o distrugem. Și ei cred că din această distrugere, s-ar întoarce o Europă a Națiunilor, puternică din nou. Aceasta este prima viziune. Cred că este autodistructiv ", a mai declarat acesta. 

"Și știi de ce sunt încrezător că vom câștiga?" Se întreabă Timmermans: "Pentru că poporul polonez dorește să fie european", adăugând: "tinerii polonezi care merg pe străzi cu acel steag albastru frumos, cu stele galbene, fac asta pentru că acel drapel reprezintă valori în care cred“. 

"Și în Ungaria vom prevala", a spus el, susținând că în timp ce "sunt vremuri grele" în țară sub Viktor Orbán - a cărui guvern a câștigat o victorie electorală alunecoasă în aprilie - "o majoritate covârșitoare de maghiari spun clar" în Europa, aparțin acelei comunități de valori ". 

Răspunzând atacului lui Timmerman asupra guvernului polonez, președintele Comitetului permanent al Consiliului de Miniștri al țării, Jacek Sasin, a atacat pe eurocrat dar şi discursul său:  "În loc să se concentreze asupra problemelor-cheie din Europa de azi - cum ar fi stratificarea socială, creșterea economică slabă, imigrația ilegală - birocrații europeni preferă să se ferească de la aceste probleme deoarece nu au nici o idee cum să le rezolve, așa-numitele probleme precum - statul de drept - din Polonia", a declarat Sasin.