Evenimentul Zilei > Justitie > TIMIŞOARA. 17 poliţişti arestaţi la domiciliu
TIMIŞOARA. 17 poliţişti arestaţi la domiciliu

TIMIŞOARA. 17 poliţişti arestaţi la domiciliu

Tribunalul Timiş a emis, joi seară, un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile şi 17 mandate de arest la domiciliu pe numele poliştiilor de frontieră arădeni inculpaţi pentru luare de mită, ei fiind reţinuţi anterior de procurorii DNA Timişoara

Solicitarea mandatelor de arest preventiv a fost formulată de DNA Timişoara. “A fost emis un mandat de arest preventiv, iar ceilalţi inculpaţi au primit arest la domiciliu”, a precizat Călin Roman, purtătorul de cuvânt al tribunalului Timiş, pentru Agerpres.  Cei 18 inculpaţi sunt: Avram Florin, Galben Gheorghe Daniel, Selagea Ciprian Călin, Chira Emil Nicu, Cicortaş Claudiu Alexandru, Gudiu Gabriel, Poenaru Costel, Pristoleanu Ion Marinel, Budărlău Cătălin Liviu, Dudaş Marcel, Ardelean Teodor, Todoran Marcel Grigore, Ancuţa Cătălin Corneliu, Păcurar Sorin Romulus, Nedelcu Ştefan Eugen, Teodor Nicolae Gabriel, Paladie Bogdan Lază şi Mărginean Ovidiu. Miercuri, aceştia au fost aduşi sub escortă la audieri la DNA Timişoara, după ce procurorii anticorupție au desfăşurat o acţiune la patru puncte de lucru ale Poliţiei de Frontieră Arad — la Nădlac I, Nădlac II, Turnu și Vărşand—, de unde au adunat documente într-un dosar penal de luare de mită.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.