Evenimentul Zilei > Actualitate > Timiș. Un bărbat a dat foc casei nevestei, după ce aceasta l-a părăsit
Timiș. Un bărbat a dat foc casei nevestei, după ce aceasta l-a părăsit

Timiș. Un bărbat a dat foc casei nevestei, după ce aceasta l-a părăsit

Supărat că nevasta a decis să îl părăsească, un bărbat din Timiș a luat o decizie radicală: să o lase pe femeie, dar și pe copiii lor, sub cerul liber. Noaptea trecută, acesta a dat foc casei familiei. Pompierii, care au fost chemați de vecini să stingă incendiul, nu au niciun dubiu: focul a fost pus cu intenție.

”În jurul orei 3.10 lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la un imobil din comuna Găvojdia a izbucnit un incendiu pus cu intenție. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind identificat și autorul, un bărbat de 38 de ani”, informează purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș, Alexandra Petrovici.

Elena Megherea, purtătoarea de cuvânt a ISU Timiș, arată că la Găvojdia au intervenit 15 dintre colegii ei cu trei autospeciale de stingere, fiind solicitat și un echipaj SMURD. ”La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la două clădiri (casa de locuit, aproximativ 80 mp și o anexă, aproximativ 30 mp). În urma incendiului au ars materialele combustibile din două camere și din anexă. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, a mai spus reprezentanta ISU Timiș.

Surse judiciare au confirmat pentru Evz.ro că autorul incendiului este chiar soțului femeii care locuia în casă. Acesta a pătruns în imobil și a dat foc, intenționat, ca să se răzbune, după ce a fost părăsit de femeie. cei doi nu au divorțat încă, dar trăiau separați.  Soția sa nu se afla acasă noaptea trecută, fiind plecată cu copiii la rude, în altă localitate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: