Evenimentul Zilei > Actualitate > Testul pentru Bac iti poate aduce si o bursă de studii
Testul pentru Bac iti poate aduce si o bursă de studii

Testul pentru Bac iti poate aduce si o bursă de studii

Universitatea Europei de Sud-Est Lumina, instutie de invatamant superior din Bucuresti, oferă 215 de burse de studii primilor clasați la concursul Cooltura, pentru toată perioada studiilor de licență.

Elevii isi pot testa cunostintele inainte de BAC in cadrul acestui concurs ce se bazează pe un test de cunoștințe cu 50 de întrebări grilă, din disciplinele examenului de Bacalaureat.
Ocupanții primelor trei locuri la consursul Cooltura vor câștiga un laptop, un smartphone și un aparat foto. Burse de studii
Locurile 1-5: bursa 100%
Locurile 6-10: bursa 50%
Locurile 11-15: bursa 40%
Locurile 16-65: bursa 30%
Locurile 66-115: bursa 20%
Locurile 116-165: bursa 10%
Locurile 166-215: bursa 5%
Mai multe date se pot obtine de pe cooltura.lumina.org.
Bursele se acordă ca reducere a taxei de școlarizare, în funcție de procentul specificat. Bursele se acordă pe toată perioada studiilor (3 sau 4 ani, în funcție de specializare). Acordarea și menținerea burselor se supun condițiilor din Regulamentul de Burse al Universității Europei de Sud-Est Lumina.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.