Evenimentul Zilei > International > Teroristul din Franța și-a făcut un „SELFIE” cu CAPUL șefului!
Teroristul din Franța și-a făcut un „SELFIE” cu CAPUL șefului!

Teroristul din Franța și-a făcut un „SELFIE” cu CAPUL șefului!

Bărbatul acuzat de atentatul comis vineri la Saint-Quentin-Fallavier, în regiunea Isère din Franța, a recunoscut atacul asupra uzinei chimice și că și-a ucis șeful.

Șoferul de 35 de ani, identificat cu numele de Yassin Sahli, este acuzat că l-a ucis pe Hervé Cornara, de 54 de ani, al cărui trup decapitat a fost descoperit în incinta întreprinderii, scrie Reuters.

„Susține că l-a ucis în parcare”, a declarat duminică o sursă apropiată anchetei.

Yassin Sahli, imobilizat de pompierii întreprinderii, și ținut în arest la Lyon, a refuzat să vorbească până sâmbătă. Ulterior a revenit la sentimente mai bune.

„A început să explice circumstanțele faptelor”, a menționat sursa citată, în timp ce anchetatorii încearcă să obțină detalii care să completeze imaginile surprinse pe două camere de luat vederi din incinta întreprinderii.

Yassin Sahli a intrat cu mașina în niște butelii cu gaz, fără însă a face victime. Trupul decapitat al lui Cornara a fost descoperit lângă vehicul, iar capul acestuia, înfipt în gardul de sârmă ghimpată, înconjurat de două steaguri cu inscripții în arabă.

La verificarea telefonului său mobil, Sahli a arătat că își făcuse un „selfie” cu capul victimei și trimisese imaginea unui prieten din Canada prin intermediul rețelei WhatsApp.

Surse din poliție au relatat că prietenul nu a fost încă identificat, fiind înregistrat în agendă cu un nume foarte comun.