Cel puțin doi polițiști au fost împușcați, marți după-amiază, au confirmat autoritățile. Unul dintre ofițeri a fost împușcat în cimitirul Bayview, iar celălalt în zona Martin Luther King Drive și Bidwell Avenue.

Cel doi atacatori trageau dintr-un magazin de pe bulevard în oricine trecea pe stradă. Se crede că o altă persoană a fost împușcată în interiorul magazinului, JC Kosher Supermarket, situat la 223 MLK Drive.

Trăgătorii, un bărbat și o femeie, erau îmbrăcați în negru. Au ajuns în zonă într-o autoutilitară U-Haul, fiecare purtând arme lungi în supermarket, a spus poliția în transmisiile radio. Tirurile au început chiar după amiază, iar focurile de armă au putut fi auzite la 2:10 p.m.

Toate drumurile din zonă au fost închise, iar școlile au fost blocate. În apropiere se află și o sinagogă, zona fiind una cu populație predominant de origine evreiască.

Întrucât se trăgea asupra oricui, poliția a fost forțată să se deplaseze încet în încercarea de a-i reține.

La locul atacului au fost mobilizate numeroase ambulanţe şi echipaje de poliţie, inclusiv membri ai unităţilor speciale (SWAT), anunță nj.com.