Evenimentul Zilei > International > Teroare pe străzi. Doi atacatori au deschis focul la întâmplare. Poliția ripostează. VIDEO
Teroare pe străzi. Doi atacatori au deschis focul la întâmplare. Poliția ripostează. VIDEO

Teroare pe străzi. Doi atacatori au deschis focul la întâmplare. Poliția ripostează. VIDEO

Un atac armat s-a produs marţi în Jersey City, în statul american New Jersey, când două persoane au deschis focrul la întâmplare, pe străzi. Din ultimele date oferite de presa americană, cei doi trăgători au fost „anihilați”.

Cel puțin doi polițiști au fost împușcați, marți după-amiază, au confirmat autoritățile. Unul dintre ofițeri a fost împușcat în cimitirul Bayview, iar celălalt în zona Martin Luther King Drive și Bidwell Avenue.

Cel doi atacatori trageau dintr-un magazin de pe bulevard în oricine trecea pe stradă. Se crede că o altă persoană a fost împușcată în interiorul magazinului, JC Kosher Supermarket, situat la 223 MLK Drive.

Trăgătorii, un bărbat și o femeie, erau îmbrăcați în negru. Au ajuns în zonă într-o autoutilitară U-Haul, fiecare purtând arme lungi în supermarket, a spus poliția în transmisiile radio. Tirurile au început chiar după amiază, iar focurile de armă au putut fi auzite la 2:10 p.m.

Toate drumurile din zonă au fost închise, iar școlile au fost blocate. În apropiere se află și o sinagogă, zona fiind una cu populație predominant de origine evreiască.

Întrucât se trăgea asupra oricui, poliția a fost forțată să se deplaseze încet în încercarea de a-i reține.

La locul atacului au fost mobilizate numeroase ambulanţe şi echipaje de poliţie, inclusiv membri ai unităţilor speciale (SWAT), anunță nj.com.