Imaginile care îl prezintă pe Terminator vorbesc de la sine. Bărbatul, de origine rusă, cu un aspect intimidant și o statură pe măsură, face ravagii într-un metrou.

Acesta începe prin a da cu picioarele în ușile metroului aflat în mișcare, ca mai apoi să spargă un geam cu pumnul. Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că bărbatul nu pare să simtă nicio durere, deși tocmai a spart un geam cu mâinile goale.

Video AICI

Terminatorul (engleză: The Terminator) este un film științifico-fantastic/acțiune apărut în anul 1984 regizat și scris de James Cameron. Îi are ca protagoniști pe Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton și Michael Biehn.

Acțiunea filmului se desfășoară în 1984, și introduce conceptul de „Terminator”, mai exact personajul titular (Arnold Schwarzenegger), un asasin cyborg, trimis înapoi în timp din anul 2029 de către o rasă de mașini controlate de inteligența artificială Skynet care doresc să extermine rasa umană. Misiunea Terminatorului este să o ucidă pe Sarah Connor (Linda Hamilton) al cărui fiu va conduce mișcarea de rezistență împotriva mașinilor. Un om, pe nume Kyle Reese (Michael Biehn), este trimis înapoi în trecut pentru a o proteja.

Citește și: