Evenimentul Zilei > Politica > Teodorovici, mesaj ciudat pentru noul Guvern: „Minciunile continuă”. Peste 12 zile…
Teodorovici, mesaj ciudat pentru noul Guvern: „Minciunile continuă”. Peste 12 zile…

Teodorovici, mesaj ciudat pentru noul Guvern: „Minciunile continuă”. Peste 12 zile…

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, a postat pe Facebook un mesaj ciudat pe care a promis să îl explice peste 12 zile.

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanţelor, a scris pe Facebook că, în a doua zi de guvernare PNL, „miniciunile continuă”, dar susţine că va da detalii despre lucrurile la care se referă după cele „12 zile de miere” care au mai rămas.

„A doua zi de guvernare PNL… minciunile continuă (detalii după #AMR12ziledemiere). Nu reuşesc să depăşească nivelul clasei întâi, când vin de mânuţe cu mama şi tata, pentru a le da curajul să păşească în clasa frumos amenajată. Doar că, dacă în prima zi de şcoală atitudinea e justificată de vârsta fragedă a protagoniştilor principali, situaţia e mult mai tristă şi gravă având în vedere că vorbim despre guvernul unui stat european şi democratic.

Să fie lipsa de autoritate sau incapacitatea de a-şi asuma responsabilitatea unei guvernări şi a deciziilor ce le presupune? Premierul nu are autoritate nici cât un cub de gheaţă sub soare, dacă este nevoie de prezenţa preşedintelui la fiecare şedinţă de Guvern”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

„Cum să ai aşteptări de la cineva care nu are nici măcar minima decenţă de a se prezenta la noul loc de muncă, asumându-şi, din primul moment, funcţia pe care şi-a dorit-o sau în care a fost numit? Cum să «salveze» ei România, dacă ei nu se pot nici măcar instala în ministere fără ajutor?”, a completat Teodorovici.