Evenimentul ZileiPoliticaTeodor Mărieş, dezvăluire BOMBĂ: „Marian Munteanu a încercat să preia conducerea Asociaţiei 21 Decembrie 1989”

Teodor Mărieş, dezvăluire BOMBĂ: „Marian Munteanu a încercat să preia conducerea Asociaţiei 21 Decembrie 1989”

Teodor Mărieş, dezvăluire BOMBĂ: „Marian Munteanu a încercat să preia conducerea Asociaţiei 21 Decembrie 1989”
Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, declară că Marian Munteanu, opţiunea PNL pentru primăria Capitalei, a încercat să preia conducerea organizaţiei după ce Virgil Măgureanu a încercat să o distrugă.

“Legat de Asociaţia 21 Decembrie 1989… El (Marian Munteanu) a  încercat să preia conducerea în 2002. Am avut un proces cu el pe care l-am câştigat”, a spus Teodor Mărieş la B1 TV.

Scandal de proporții în PNL. Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, decizia de retragere a candidaturii lui Marian Munteanu a fost deja luată, dar liberalii nu au anunţat-o pentru că, deocamdată, nu au un înlocuitor. Între timp au fost depuse la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii două cereri de verificare a lui Marian Munteanu. Alina Mungiu Pipidi şi PNL au solicitat CNSAS sa spună dacă Munteanu a fost sau nu informator al Securităţii ca poliţie politică. Cererile nu pot să primească însă răspuns în timp util, din perspectiva alegerilor locale. CITEŞTE MAI MULT…


Accesează: