Evenimentul Zilei > Justitie > Teodor Atanasiu: Nu ştiam despre cazul Chiliman. Nu vin să se spovedească la partid
Teodor Atanasiu: Nu ştiam despre cazul Chiliman. Nu vin să se spovedească la partid

Teodor Atanasiu: Nu ştiam despre cazul Chiliman. Nu vin să se spovedească la partid

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, care coordonează şi PNL Bucureşti, a declarat, joi, că nu știa de cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, acuzat de fapte de corupție.

Cu toatea acestea, Atanasiu a spus că indiferent de culoarea politică, cine nu respectă legea trebuie să suporte consecințele.

"Nu ştiu cazul. Cred că are foarte puţină relevanţă faptul că într-o activitate administrativă se întâlneşte şi cu oameni de altă coloratură politică sau fără coloratură politică sau că în anumite proiecte pe care primăria, care are o anumită culoare politică, poate să atragă într-un parteneriat şi oameni de altă coloratură politică. Nu asta este problema. Problema este ca toată lumea să respecte legea în activitatea respectivă şi atunci toate lucrurile sunt bune. În rest, cine nu respectă, indiferent de culoarea politică, trebuie să suporte rigorile legii", a spus Atanasiu într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, conform Mediafax.

Prim-vicepreședintele PNL a mai precizat că nu avea de unde să știe de presupusele fapte de corupţie ale lui Chiliman, pentru că la partid nu vin oamenii să se spovedească.

"Nu ştiam. Să ştiţi că nu au obişnuinţa să vină să ne anunţe înainte, aflăm când sunt chemaţi. Nu vin să se spovedească la partid", a afirmat Atanasiu.


UPDATE Andrei Chiliman a fost REŢINUT de DNA. Primarul Sectorului 1 a fost AUDIAT timp de 5 ore