Teo Trandafir și fiica ei se aseamănă până și la capitolul muzică. „Sunt uimită că fiica mea rezonează cu mine la capitolul gusturi muzicale”

Teo Trandafir și fiica ei se aseamănă până și la capitolul muzică. „Sunt uimită că fiica mea rezonează cu mine la capitolul gusturi muzicale” Sursa foto: Arhiva EVZ

Prezentatoarea TV Teo Trandafir este o admiratoare înfocată a muzicii disco din anii ’80 și ‘90 și este fericită că a reușit să-i insufle dragostea pentru acest gen muzical și fiicei sale, Maia.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

„Sunt melodii ce provoacă, ce scot la suprafață la fiecare ascultare amitiri, stări, senzații mult mai intense decât muzica care se preferă astăzi. Fiorul muzical provocat la fiecare audiție mă face să retrăiesc acele momente din anii tinereții. Este ceva unic, mai ales că, pentru mulți ca mine, muzica acelor vremuri a venit odată cu doza de libertate primită în ’89. În general, îmi place muzica bună indiferent de gen. Sunt uimită că fiica mea rezonează cu mine la acest capitol, iar multe dintre melodiile pe care le ascult bucură și o adolescentă de astăzi”, a declarat Teo Trandafir despre muzica anilor ’90.

Atât de mult îi place muzica disco încât a acceptat cu plăcere să fie ambasadorul festivalului „Forever Hit” care va avea loc pe 18 septembrie pe Arena Națională. Carismata prezentatoare TV abia așteaptă să danseze pe ritmurile lui Dr Alban, Alphaville, SNAP!, Ice MC, Sandra, Nana, No Mercy, Mr President sau alți artiști care și-au anunțat deja prezența la București.

Ne puteți urmări și pe Google News