Evenimentul Zilei > Actualitate > Teo, love story pe Facebook: „Viaţa noastră abia începe”
Teo, love story pe Facebook: „Viaţa noastră abia începe”

Teo, love story pe Facebook: „Viaţa noastră abia începe”

COUP DE FOUDRE . Vedeta a fost atât de convingătoare pe Facebook încât, după câteva zile de flirt, Constantin a venit la Bucureşti.

Teo Trandafir a recunoscut că bărbatul căruia EVZ i-a descoperit identitatea, Constantin Iosef, este cel cu care se va căsători. Mai mult, vedeta a dezvăluit că viitorul soţ va renunţa la reşedinţa sa din Franţa, pentru a se muta alături de ea în România.

"Sunt foarte fericită. Eu şi Constantin vorbim non stop la telefon, ne ţinem la curent. Îmi spune că viaţa noastră abia începe, mă încurajează în ciuda faptului că nu facem nimic rău. Mi-aş dori ca publicul să fie alături de noi, să ne ajute să trecem peste momentele acestea, în care toată lumea vânează senzaţionalul, şi să respecte dreptul nostru la intimitate", a spus Teo pentru EVZ.

Au vorbit doar câteva zile pe Facebook

Teo şi Constantin Iosef s-au logodit în luna ianuarie a acestui an, iar vedeta Pro TV a recunoscut ieri, în emisiunea "Poveştiri adevărate" (Acasă TV), că a încercat, pe cât posibil, să ascundă identitatea băr­batului cu care se va căsători şi pe care l-a cunoscut în urmă cu şase luni pe Facebook.

Despre evoluţia relaţiei, Teo spune că "a fost foarte scurtă pe Internet". "Noi suntem oameni de modă veche. Nu credem în relaţiile pe Internet. Eram prieteni şi vorbeam de câteva zile şi într-o zi ne-am spus «Hai să ne vedem». Constantin s-a urcat în avion şi a venit pentru o zi în România".

"Da, el (Constantin Iosef – n.r.) este şi nu avem niciun fel de jenă să recunoaştem asta. Sunt foarte mândră de el, dar am încercat să îl protejez". Despre Constantin Iosef ea adaugă că "este extrem de calm şi relaxat" şi că "gândeşte pe termen lung".

Mariajele, un punct comun

Atât Teo, cât şi Constantin Iosef au mai fost căsătoriţi, iar bărbatul este tatăl a doi copii. "Mariajele noastre au un punct comun", subliniază Teo. "Suntem foarte mândri de ele". Teo spune despre bărbatul care i-a fost soţ în urmă cu 15 ani că era "formidabil". "M-a surprins când am citit în presă că Iosef se va căsători cu Teo Trandafir. Ştiu că avea o familie frumoasă, era căsătorit cu o fostă patinatoare", a declarat pentru EVZ Nicolae Manolache, fostul antrenor al lui Constantin Iosef.

Ce spune tatăl vedetei

Ion Uţă, tatal lui Teo, medic pediatru în Brăila, a spus pentru EVZ că nu l-a cunoscut până acum pe viitorul ginere, dar se vor întâlni în curând.

Doctorul a adăugat că Teo nu are decât cuvinte de laudă despre Constantin Iosef, viitorul său soţ, şi este convins că această căsnicie va fi de durată.

"Lucrurile stau foarte bine pentru fiica mea. Teo mi l-a descris ca fiind frumos, deştept şi manierat. Am văzut şi din poze că arată foarte bine. E normal, e fost rugbist. N-am văzut-o niciodată pe Teo atât de îndrăgostită şi fericită şi le doresc să îmbătrânească împreună", a spus Ion Uţă.

"Sunt foarte fericită. Eu şi Constantin vorbim non stop la telefon, ne ţinem la curent.“
TEO TRANDAFIR, vedetă


CARIERĂ

De la Locomotiva la Stade Français, prin armată

Mugur Băileşteanu

Constantin Iosef a practicat ani buni rugby-ul de performanţă. Fostul sportiv a fost legitimat la clubul Locomotiva Bucureşti (formaţie cu care a câştigat două titluri de campion la juniori) şi a făcut parte atât din echipa naţională sub 19 ani, cât şi din cea de tineret a României. Iosef a făcut parte, pentru o scurtă perioadă, şi din lotul de seniori al Stelei. Nicolae Manolache, primul an­trenor din cariera de rugbist al lui Constantin Iosef, are numai cuvinte de laudă despre fostul său elev.

"Îl ştiu pe Constantin de când avea 10 ani şi a venit la echipa pe care o antrenam, Locomotiva. Pasiunea pentru rugby i-a fost insuflată de tatăl lui, care a jucat şi el rugby, la clubul Griviţa. A fost un jucător foarte bun, a evoluat la loturile naţionale de juniori şi a fost convocat chiar şi la echipa naţională de seniori a României, în perioada 1990-1991. Cât a fost junior, a ieşit de două ori campion naţional cu Locomotiva Bucureşti şi o dată cu Steaua.

În calitate de jucător la Steaua, Constantin Iosef a fost ofiţer de armată. A făcut parte şi din lotul de seniori al Stelei, iar, după Revoluţie, ştiu că a plecat în Belgia şi a evoluat la un club de acolo. După aceea, a ajuns în Franţa, unde a jucat chiar şi la celebra echipă Stade Français, în perioada 1991-1992", a povestit, pentru EVZ, Nicolae Manolache.
CALITĂŢI

"Prea cuminte pentru un rugbist", cu "calităţi fizice aşa şi aşa", dar bun afacerist. Aşa arată portretul lui Constantin Iosef

Octavian Chihaia, antrenorul care l-a pregătit pe Constantin Iosef la reprezentativa de juniori a României în perioada 1988-1989, a povestit, pentru EVZ, câteva detalii din viaţa sportivă a fostului său elev.

"L-am avut elev pe Constantin Iosef la lotul naţional de juniori în perioada 1988-1989. Era un băiat frumuşel, înalt, blond şi foarte bine educat. Nu mi-a făcut niciodată vreo problemă, chiar îi spuneam tatălui lui că e prea cuminte pentru un rugbist.

Era legitimat la clubul de rugby Locomotiva Bucureşti, unde a câştigat mai multe titluri de campion. Locomotiva era atunci cea mai titrată echipă de juniori din ţară. Constantin evolua în linia a treia, era flanker. Era un jucător destul de bun. E drept, calităţile lui fizice erau aşa şi aşa, dar compensa prin muncă. Era foarte sufletist şi ambiţios", a declarat Octavian Chihaia, pentru EVZ, care, în prezent, pregăteşte echipa de fete a clubului Universitatea Cluj.

"După ’90, a plecat cu părinţii din ţară"

"Îmi aduc aminte că lui Constantin Iosef colegii îi mai spuneau «Biju». Porecla venea de la tatăl lui, care era bijutier, lucra la o bijuterie din centrul Capitalei", a rememorat, amuzat, Chihaia, care a mai precizat: "Tatăl lui Constantin era foarte pasionat de rugby. Ne ajuta cu tot ce putea şi pe noi, şi clubul Locomotiva, pentru că în acele vremuri erau destule lipsuri. După ’90, nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu Constantin Iosef. Ştiu doar că a plecat cu părinţii din ţară. Am rupt legătura cu el, nu ştiu dacă a mai jucat rugby prin Franţa sau nu".

Constantin Iosef nu s-a rupt însă de rugby. În prezent, fostul sportiv antrenează echipa Meythet Rugby Club, care evoluează în ligile inferioare din Franţa şi ocupă locul doi în clasamentul seriei din care face parte.

Mai mult, potrivit "Cancan", în trecut Constantin Iosef a încercat mai multe afaceri atât în Franţa, unde a avut un restaurant într-o localitate de lângă Annecy, dar şi în Bucureşti, unde a avut un salon de întreţinere corporală.


EXPERIENȚĂ. După o lungă carieră în rugby, acum Constantin Iosef antrenează echipa Meythet Rugby Club


Citiţi şi:

  • Teo Trandafir, despre cererea în căsătorie: "Am acceptat din prima, fără niciun fel de rezervă"
  • Cuplurile care se căsătoresc prin intermediul Facebook-ului, ca Teo Trandafir şi Iosef Constantin, sunt în pericol. AFLĂ ce poate îi poate duce la divorţ
  • Tatăl lui Teo Trandafir, despre viitorul ginere: "Mi l-a descris ca fiind frumos, deștept și manierat"
  • EXCLUSIV EVZ. În copilărie, lui Constantin Iosef, logodnicul lui Teo Trandafir, i se spunea "Biju"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News