Evenimentul Zilei > Actualitate > Teo, mai bine Prima decât Romantică
Teo, mai bine Prima decât Romantică

Teo, mai bine Prima decât Romantică

Vedeta revine cu un show la Prima TV. 2008 readuce şi serialele „Anatomia lui Grey“ şi „Lost“.

Primele luni ale lui 2008 o readuc pe micul ecran pe Teo, care va prezenta emisiunea de divertisment „Teo Live“ la Prima TV. O serie de alte emisiuni şi seriale, care au fost difuzate anul trecut la TV, precum „Lost“ şi „Anatomia lui Grey“, reintră pe TV la Prima, respectiv TVR 1.

Promovare agresivă

Emisiunea lui Teo de la Prima TV debutează pe 21 ianuarie, la ora 16.30. De luni până vineri, Teo va prezenta un format asemănător cu cele realizate la Pro TV şi Romantica, dar va conţine câteva rubrici în plus, programul având un pronunţat caracter social. Astfel, Teo va intervieva vedete şi politicieni şi se va implica în campanii caritabile.

Duminică, 20 ianuarie, Prima TV va difuza ediţia specială, care va introduce telespectatorul în „noua lume“ a lui Teo.

Vedeta speră să revină în atenţia publicului după experimentul „Romantica“.

Spre deosebire de promovarea modestă de care a avut parte la Romantica, Prima a demarat campania „Găseşte-o pe Teo“ între 1 şi 20 ianuarie, care cuprinde promouri de emisiune, un concurs prin care primul telespectator care sună la un anumit număr de telefon şi răspunde corect la întrebarea „Când revine Teo pe micul ecran?“ câştigă 100 de euro şi momente speciale inserate în programe, prin care Teo anunţă periodic data revenirii sale.

Emisiuni noi la Antena 1


Matinalul prezentat de Răzvan Simion şi Daniel Otil, care au părăsit postul Naţional TV la sfârşitul anului trecut pentru a păşi în curtea Antenei 1, va debuta la finele acestei luni, ocupând tronsonul orar 8.00-10.00.

La aceeaşi oră, numai TVR 1 are „Telematinal“, celelalte posturi difuzând seriale sau ştiri. Cei doi prezentatori sunt acum în vacanţă, fiind aşteptaţi pentru a pune la punct ultimele detalii.

Antena 1 se pregăteşte de lansarea a cel puţin încă două programe: o emisiune de divertisment de tip concurs, „Cultura modernă“, la sfârşitul lui ianuarie, şi o emisiune de noapte de tipul „Late night show“, prezentată de Dan Capatos, în februarie.

Postul public va difuza în a doua parte a anului seria a treia din „Anatomia lui Grey“. TVR a cumpărat drepturile de difuzare a primelor două serii şi le-a transmis pe parcursul anului trecut, serialul bucurându-se de succes. Cu toate acestea, TVR a oprit difuzarea serialului din lipsă de fonduri. „Lost“ intră, din vară, în grila Prima TV. Până atunci, AXN va transmite cele mai noi episoade din seria a patra.

Prima TV va difuza, din 20 ianuarie, reality-show-ul „O altă viaţă“, sitcomul „Nimeni nu-i perfect“, showul „Momentul adevărului“ dar şi un serial românesc, drama „17“.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: