Evenimentul Zilei > Actualitate > Tenorul Costel Busuioc riscă să intre la ÎNCHISOARE! Cum s-a ajuns la această SITUAŢIE
Tenorul Costel Busuioc riscă să intre la ÎNCHISOARE! Cum s-a ajuns la această SITUAŢIE

Tenorul Costel Busuioc riscă să intre la ÎNCHISOARE! Cum s-a ajuns la această SITUAŢIE

Costel Busuioc, românul care a câştigat un concurs muzical în Spania, devenind apoi cunoscut atât în ţară, cât şi peste hotare, se află la un pas de a intra în puşcărie.

Cântăreţul a fost trimis în judecată în luna aprilie a acestui an, după ce a lovit un şofer în timp ce se afla în trafic. Busuioc se afla la volanul maşinii sale şi s-a enervat pe şoferul care conducea automobilul din faţa lui, pe motiv că se deplasa foarte încet.

Potrivit bzi.ro, acesta a coborât de la volanul maşinii sale şi i-a aplicat un pumn celuilalt participant la trafic, care a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale. 

Victima a depus o plângere împotriva tenorului, acesta fiind trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe. Dacă va fi găsit vinovat, cântăreţul riscă de la şase luni la cinci ani de închisoare. 

Costel Busuioc a câştigat în 2008  concursul muzical "Hijos de Bebel" din Peninsula Iberică şi a devenit cunoscut la nivel internaţional. Ulterior, a încheiat un contract cu o casă de discuri şi a lăsat munca în construcţii în spate.