Evenimentul Zilei > International > Temerile că printre REFUGIAŢI se pot infiltra TERORIŞTI se adeveresc! Ce au găsit poliţiştii în BAGAJALE MIGRANŢILOR. Descoperiri ŞOCANTE
Temerile că printre REFUGIAŢI se pot infiltra TERORIŞTI se adeveresc! Ce au găsit poliţiştii în BAGAJALE MIGRANŢILOR. Descoperiri ŞOCANTE

Temerile că printre REFUGIAŢI se pot infiltra TERORIŞTI se adeveresc! Ce au găsit poliţiştii în BAGAJALE MIGRANŢILOR. Descoperiri ŞOCANTE

Poliţia norvegiană a făcut descoperiri şocante după ce au verificat bagajelor imigranţilor. Aceştia au anunţat că au găsit steaguri şi simboluri ISIS şi imagini cu execuţiile terifiate ale gruprării teroriste telefoanele acestora.

În urma percheziţiilor, aceştia au găsit nenumărate imagini cu victime ale războiului şi ale terorismului, relateaza Nettavisen, citat de Aktual24.

În ciuda acestor descoperiri terifiante, Erik Haugland, seful programului norvegian pentru azil, susţine că nu există mptive serioase de îngrijorare şi că există explicaţii pentru care refugiaţii păstrează astfel de imagini.

„Sunt mai multe motive pentru care ar putea exista asemenea imagini. Unul este ca ar fi putut fi martori şi vor sa arate lumii ce au văzut. Pe de alta parte, ar putea deţine simboluri asociate cu grupari teroriste din zonele prin care au trecut. Desi poate părea alarmant, ar putea exista şi alte explicatii in afara de cea a sustinerii organizatiilor teroriste”, a declarat Haugland.

În ultimele luni, Norvegia se confruntă cu un val uriaş de migranţi, motiv pentru care a înăsprit condiţiile pentru azil.

Temerile că membri ai Statului Islamic s-ar putea infiltra printre refugiaţi a crescut după ce o parte dintre teroriştii responsabili de atacurile din 13 septembrie de la Paris ar fi pătruns în Europa cu paşapoarte siriene.