Telenovela Reghecampf. Anamaria Prodan, despre Mariana Pfeiffer: "O vagaboandă analfabetă"

Telenovela Reghecampf. Anamaria Prodan, despre Mariana Pfeiffer: "O vagaboandă analfabetă"

Sătulă de acuzaţiile fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ieşit la atac.

"E o frustrată, mi s-a făcut milă de ea. Iniţial, când am văzut-o la televizor, m-am enervat, dar a ajuns să-mi fie milă. Se face de râs. Din partea mea, poate să apară în fiecare zi, că râde toată lumea de ea. Cum poate o vagaboandă analfabetă, care n-are nici cinci clase, să vină şi să îl denigreze pe Laur în cel mai bun moment al carierei lui? E frustrant. Cel care suferă acum cel mai mult este Luca. Copilul nu are nici o vină şi sărăcul stătea şi plângea cu Laur la telefon şi îşi cerea iertare, că el n-are nici o vină. Nemernica asta în loc să aibă grijă de copil... Luca săracul stă singur în casă de dimineaţă până noaptea, încremeneşte acolo. Femeia asta m-a terorizat, mi-a făcut viaţa un calvar, îl suna mereu pe laur şi îl implora să se întoarcă la ea. Are probleme psihice mari, lui Laur i se face rău numai când aude numele ei. Mie mi-e scârbă, jenă, dar mai ales milă pentru copil", a declarat Anamaria, pentru cancan.ro. Impresara este convinsă că mariajul dintre cei doi ar fi fost sortit eşecului chiar dacă n-ar fi apărut ea în viaţa antrenorului.  "Ea crapă de invidie că noi avem o familie frumoasă. Eu am respectat-o până în acest moment. Ea nu înţelege că, până la urmă, Laur tot se despărţea de ea. Dacă nu eram eu, era altă femeie. Dar ea nu înţelege că nu eu sunt de vină pentru toate urâţeniile din viaţa ei. În afară de operaţii estetice ea nu a mai făcut nimic în viaţa asta. S-a operat toată ca să arate şi ea mai tânără, că e cu 11 ani mai mare decât Laur. Toată lumea râde când vede pozele lor de la nuntă, toţi spun că zici că sunt mama şi copilul. Acum, s-a cuplat cu un bărbat de 70 de ani, crezând că scapă de probleme financiare. Acum, şi ăsta a trimis-o la muncă. Să muncească dacă vrea bani!", a mai declarat Anamaria. În pofida acestui scandal, antrenorul i-a pregătit soţiei sale o surpriză romantică, urmând să plece împreună, pentru câteva zile la Milano. CITIŢI ŞI:

  • TELENOVELA REGHECAMPF. "Mariana şi-a început viaţa sexuală la 13 ani, iar în clasa a VIII-a a făcut primul avort"
  • DRAMA familiei Reghecampf sau unde a dus relaţia dintre un fotbalist cu apucături de stăpân şi o femeie de meserie casnică
  • Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, dezvăluiri DIN CĂMINUL CONJUGAL. Fotbalistul îşi bătea nevasta
  • Reghecampf îşi face praf fosta nevastă: "Anamaria este soarele meu! Mariana e o femeie de 50 de ani care nu a avut respect faţă de ea ca om niciodată"