Evenimentul Zilei > Politica > BREAKING NEWS: BOMBĂ în dosarul Tel Drum. A patra oară e cu noroc. Dragnea nu știe ce I SE PREGĂTEȘTE
BREAKING NEWS: BOMBĂ în dosarul Tel Drum. A patra oară e cu noroc. Dragnea nu știe ce I SE PREGĂTEȘTE

BREAKING NEWS: BOMBĂ în dosarul Tel Drum. A patra oară e cu noroc. Dragnea nu știe ce I SE PREGĂTEȘTE

Secția de investigare a magistraților a încercat să ridice, din nou, dosarul Tel Drum de la DNA. În acest dosar este vizat președintele PSD. Există suspiciuni de implicare a unui magistrat.

Un procuror din cadrul Secției de investigare a magistraților a mers miercuri la DNA pentru a ridica dosarul Tel Drum, cel în care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Nu este pentru prima oară când s-a încercat acest lucru. Aceasta este a patra încercare când Secţia pentru investigarea magistraţilor solicită acest dosar.

Secţia a încercat să preia dosarul Tel Drum de la DNA de mai bine de două luni, a confirmat chiar instituția condusă cândva de Laura Codruța Kovesi. 

Motivul pentru care s-a cerut transferul dosarului a fost legat de suspiciunea Secției că ar fi fost un magistrat suspect în acest dosar, aspect negat de Direcția Națională Anticorupție, informează România TV.

Liviu Dragnea este pus sub acuzare de DNA în acest dosar pentru constituire de grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul.