Evenimentul Zilei > Actualitate > Ted Bundy, cel care a ucis 30 de femei, a salvat multe vieți până să devină criminal în serie
Ted Bundy, cel care a ucis 30 de femei, a salvat multe vieți până să devină criminal în serie

Ted Bundy, cel care a ucis 30 de femei, a salvat multe vieți până să devină criminal în serie

Cel mai odios criminal al Americii, Ted Bundy, cel care a omorât peste 30 de femei în chinuri inimaginabile, are o latură a vieții mai puțin cunoscută și, cel puțin, ciudată.

Povestit din perspectiva lui Elisabeth Knoepfler, marea iubire a vieţii lui Ted Bundy, un film biografic urmărește transformarea promiţătorului student la drept, lăudat de profesori, admirat de colege şi invidiat de colegi, în bestia feroce de mai târziu.

Pe lângă faptul că toţi îi profeţeau o viaţă împlinită, cu succes profesional, ba chiar o carieră în politică, Ted Bundy a lucrat o bună perioadă şi ca voluntar la un call-center de prevenire a sinuciderilor! Metamorfozarea lui Bundy avea să se produ că în cel mai straniu mod posibil.

La doar un an după ce „a salvat vieţi”, la centrul de prevenţie a sinuciderilor, el a început să curme vieţi, folosindu-se de farmecul său. De pildă, unor viitoare victime le poza drept invalid, rugându-le extrem de convingător să-l ajute să urce treptele, în timp ce altora li se prezenta ca şi când ar fi fost un poliţist, câştigându-le încrederea, până când le ademenea și le ucidea cu cruzime.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: