Evenimentul Zilei > Actualitate > Tecău, forțat să abandoneze BRD Năstase-Țiriac Trophy
Tecău, forțat să abandoneze BRD Năstase-Țiriac Trophy

Tecău, forțat să abandoneze BRD Năstase-Țiriac Trophy

Câștigătorul ultimelor trei ediții de dublu ale întrecerii de la Arenele BNR a decis să se retragă din cauza unei accidentări

Tenismenul Horia Tecău a decis, ieri, să se retragă din cadrul celei de-a 20-a ediții a turneului BRD Țiriac-Năstase Trophy, competiție dotată cu premii totale în valoare de 494.310 euro. Jucătorul român, care era cap de serie numărul 1, alături de partenerul său olandezul Jean-Julien Rojer, în proba de dublu, a avut probleme la brațul drept.

Mergea și Bopanna, principalii favoriți

Tecău și Rojer erau principalii favoriţi ai probei de dublu la turneul din „Parcul cu Platani”. Astfel, ei vor fi înlocuiţi de cuplul Dusan Lajovici/ Diego Schwartzman (Serbia/Argentina), care va întâlni, în runda inaugurală, perechea Patrick Grigoriu/Costin Pavăl. „Din păcate, am fost nevoit să mă retrag din cauza unei probleme la brațul drept, o tendinită care a apărut în cadrul turneului de la Monte Carlo. Am făcut efortul necesar pentru a mă reface, împreună cu fizioterapeuţii ATP. Îmi cer scuze în faţa partenerului meu şi a fanilor”, a declarat Horia Tecău.

După retragerea perechii Tecău/ Rojer principalii favoriţi ai probei de dublu de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy a devenit cuplul Florin Mergea/ Rohan Bopanna (România/India). Astăzi, ei vor întâlni perechea Marius Copil/Adrian Ungur.