Evenimentul Zilei > Social > „Teatru la Cinema”
„Teatru la Cinema”

„Teatru la Cinema”

În weekend, sălile de cinematograf vor găzdui și piese de teatru. Spectacolele sunt în special comedii, dar și teatru pentru copii.

Bucureştiul va avea, din acest weekend, „Teatru la Cinema”. Proiectul aduce spectacolele în spaţiul neconvenţional al sălilor de cinema. TalentAgency. ro propune publicului larg reprezentații în fiecare weekend, în sălile de cinema din Movieplex, situat în mall-ul Plaza România. Pe scenă vor urca actori cunoscuți: Cătălina Mustață, Alexandra Timofte, Paula Chirilă, Claudiu Maier, Cătălin Neamțu sau Carmen Lopăzan.

Un loc special în ofertă îl reprezintă piesa „E bine şi la 60!”, un spectacol de stand-up comedy excepţional, care îi va avea ca protagonişti pe doi veterani ai scenei românești: Radu Gheorghe şi Răzvan Vasilescu.

„Nică și poveștile sale”

În cele două stagiuni anuale, copiii sunt invitați la spectacole de teatru și teatru de improvizație, dar și spectacole de stand-up comedy concepute pentru vârsta lor: „Little Impro” – ce dezvoltă creativitatea copilului, „Nică și poveștile sale”, adaptare după Ion Creangă, sau „Backstage boys”, despre șase actori mici. Propunerile pentru fiecare sfârșit de săptămână sunt următoarele: vineri -spectacol de improvizaţie, iar sâmbătă – teatru de comedie. Seara de duminică are ca temă un spectacol de stand-up comedy.

La matineu, copiii sunt invitaţi să vizioneze o piesă de teatru – sâmbăta, iar duminica – un spectacol de teatru de improvizaţie. Astăzi, de la ora 19.00, este programată comedia „Nimic nu-mi scapă”, o aventură despre un trio conjugal, cu Aniela Pietreanu, Paula Chirilă și Cristi Toma în primplan.