Evenimentul Zilei > Monden > Te poți îmbrăca în hainele purtate de Raluca Bădulescu. Iată cum
Te poți îmbrăca în hainele purtate de Raluca Bădulescu. Iată cum

Te poți îmbrăca în hainele purtate de Raluca Bădulescu. Iată cum

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil”, este o împătimită a hainelor și accesoriilor. Dacă vreți să vă îmbrăcați cu haine de fițe, aflați că vedeta Kanal D vinde din haine.

Raluca Bădulescu își vinde din hainele cu care a apărut la „Bravo, ai stil!”. Își vinde o parte din hainele și accesoriile pe care le-a purtat în cadrul show-ului și nu oricum, ci la prețuri foarte accesibile, asta în ciuda faptului că sunt piese unicat, piese de la marile case de modă.

Vrei să ai haine de fițe? Raluca Bădulescu își vinde din haine

Raluca Bădulescu a mărturisit că nu îi place să păstreze toate hainele  în dulap și de multe ori face și cadouri din piesele pe care le deține fanelor și prietenelor de pe Instagram și nu numai.

De data aceasta, Raluca Bădulescu a făcut o selecție în garderoba ei și a adus la magazinul vintage Reseal Shop, din centrul Capitalei, piese de la cele mai mari case de modă la prețuri surprizător de mici. Vedeta Kanal D a spus că totul este negociabil și, deși unele costă sute bune de euro și chiar mii, juratul le lasă cu doar câteva sute de lei.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.