Evenimentul Zilei > Actualitate > Era un OM NORMAL, până să cadă în această patimă! Acum ARATĂ ÎNFIORĂTOR. TRANSFORMAREA unui bărbat care a vrut să fie MONSTRU
Era un OM NORMAL, până să cadă în această patimă! Acum ARATĂ ÎNFIORĂTOR. TRANSFORMAREA unui bărbat care a vrut să fie MONSTRU

Era un OM NORMAL, până să cadă în această patimă! Acum ARATĂ ÎNFIORĂTOR. TRANSFORMAREA unui bărbat care a vrut să fie MONSTRU

Adam Curlykale nu a plănuit niciodată să-și acopere tot corpul de tatuaje. Primul său semn „scrijelit” pe corp a fost un mesaj timid care spunea: „I am (Eu sunt)”.

Dar pasiunea pentru tatuaje s-a instalat rapid, astfel că Adam s-a trezit în câțiva ani cu 90% din suprafața corpului acoperită de desene, inclusiv ochii. 

Și nici acum, bărbatul nu vrea să se oprească, plănuind în unrătoarea perioadă să-și tatueze și următoarele 10 procente din trup.

Adam s-a născut în orașelul rusesc Kaliningrad, dar a crescut în Poznan, Polonia. În prezent, bărbatul locuiește în Anglia, însă indiferent de originile sale, Adam a devenit cunoscut peste tot în lume pentru aspectul său înfricoșător.

Anul trecut, în septembrie, Adam a demonstrat tuturor că este obsedat de tatuaje, după ce a decis să-și tatueze fața și, în ultimă instanță ochii.

Transformarea sa înfiorătoare a fost prezentată pe contul său de Instagram.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: