Sibianul care are cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului este Liciniu Lupu. Acesta este om de afaceri, având printre altele și o societate de consultanță în domeniul fondurilor europene. Deasemenea, Liciniu Lupu este secretar al asociației pe care funcționează Clubul de Baschet Magic Sibiu. A absolvit Colegiul Național Gheorghe Lazăr și este absolvent al Facultății de Științe Economice, promoția 2006.

Sibianul care primea lunar 35.000 de euro indemnizație pentru creșterea copilului era un om de afaceri și a avut, din activităţi independente, un venit mediu net de 187.158 de lei pe lună.

Dumitru Ioan Boţa, directorul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu (AAJPIS) a declarat pentru Turnul Sfatului că plata este suspendată până se va finaliza un control al ANAF, început de comun acord cu persoana vizată. ”Plata este suspendată de comun acord cu beneficiarul. El mi-a adus o adeverință de salariu de la Finanțe, iar noi am făcut încă o verificare. Suma este destul de mare, e fondul nostru de salarii pe două luni și cei din București au mai cerut încă o verificare a firmelor lui. A fost plecat o lună în Germania și-a suspendat și el verificarea, a fost de acord cu această verificare. Dacă verificarea de la ANAF va confirma, el își va primi indemnizația”, a declarat Ioan Boța pentru Turnul Sfatului.

Te-ar putea interesa și: