Medicii de la Spitalul Elias anunță că, la cererea familiei și contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineață, la un spital din străinătate, scrie Cancan.

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul care și-a pierdut viața în urma oribilului accident provocat de fiul președintelui LPF nu vede cu ochi buni acest lucru și se teme că totul ar urma să fie mușamalizat.

„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să îl ia din spital. Nu știu dacă ar putea să scape de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat tatăl lui Dani Vicol după ce a aflat că Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată din Milano.

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.