Evenimentul Zilei > Actualitate > Tatăl decedat și copiii lui răniți grav într-un accident de circulație la Constanța
Tatăl decedat și copiii lui răniți grav într-un accident de circulație la Constanța

Tatăl decedat și copiii lui răniți grav într-un accident de circulație la Constanța

Un bărbat și-a pierdut viața și cei doi fii ai lui sunt în stare gravă din cauza unui accident petrecut pe o ploaie torențială pe DN3 în apropiere de comuna Cobadin, județul Constanța. Șoferul a pierdut controlul direcției și a intrat într-un pom de pe marginea drumului .

Accidentul a avut loc, în iurmă cu o oră, între localitățile Ciocârlia și Cobadin.  Echipaje complete de pe o autospecială ISU Dobrogea, o ambulanță SMURD și alta de la Serviciul Județeran de Ambulanță Constanța au ajuns, împreună cu polițiștii de la Rutieră, la fața locului. Șoferul și copilul de 10 ani au rămas încarcerați în mașină, fiul de 6 ani fiind scos de martorii care treceau prin zonă, spune Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. 

Din cauza ploii torențiale, intervenția echipei de descarcerare a fost dificilă. În ciuda manevrelor intense de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat. Băiatul  de 10 ani este în comă, fiind preluat de SMURD. Fratele lui mai mic este somnolent, instabil, având traumatism cranio cerebral și abdominal. Au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, potrivit purtătorului de cuvânt de la Ambulanță, Claudia Tatarici. Polițiștii sunt, încă, la fața locului pentru investigații.