Evenimentul Zilei > Social > Tatăl lui Bogdan Gigină, ATAC la POLIȚISTUL-PEDOFIL: „Nu pot să accept ca imaginea copilului meu să fie ASOCIATĂ cu un asemenea individ”
Tatăl lui Bogdan Gigină, ATAC la POLIȚISTUL-PEDOFIL: „Nu pot să accept ca imaginea copilului meu să fie ASOCIATĂ cu un asemenea individ”

Tatăl lui Bogdan Gigină, ATAC la POLIȚISTUL-PEDOFIL: „Nu pot să accept ca imaginea copilului meu să fie ASOCIATĂ cu un asemenea individ”

Tatăl lui Bogdan Gigină, polițistul care a murit în timp ce se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, face acuzații grave la adresa omului legii care a speriat România.

Acesta vorbește despre de interese la nivel înalt. „Eugen Stan era marioneta lor, știa prea multe și de aceea l-au protejat. Niciodată un șef nu-și ține aproape decât un câine credincios.

Nu pot să accept ca imaginea copilului meu să fie asociată cu un asemenea individ și să stea cât mai mult în închisoare pentru că acolo îi era locul”, a spus Cornel Gigină la Antena 3. 

Jurnalistul Silviu Sergiu a scris, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, că Emanuel Rene Vornicu, șeful polițistului pedofil Eugen Stan, era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma să îl parcurgă. Mai departe, susține jurnalistul Silviu Sergiu, Vornicu îl suna pe Eugen Stan, care avea sarcina de a organizat traseul fostului ministru Gabriel Oprea.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.