ȚARUL CFR, Mihai Necolaiciuc, ELIBERAT din închisoare

ȚARUL CFR, Mihai Necolaiciuc, ELIBERAT din închisoare

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost eliberat din închisoare prin decizia Tribunalului Constanța care a admis astfel recursul deținutului la soluția Judecătoriei Medgidia care îl menținuse în penitenciar. Decizia Tribunalului este definitivă.

În soluția de astăzi a Tribunalului Constanța se menționează: „Admite propunerea de liberare condiţionată a condamnatului NECOLAICIUC MIHAI. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului NECOLAICIUC MIHAI de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.702/2016 emis în baza sentinţei penale nr.357/2015 a Judecătoriei Sector 1 Bucureşti, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală. Definitivă.”

Mihai Necolaiciuc este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă din noiembrie 2016 când a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Având în vedere că până atunci executase mare parte din pedeapsă în arest preventiv, la domiciliu și chiar în alte penitenciare, având și vârsta de peste 60 de ani, Mihai Necolaiciuc ar fi trebuit eliberat imediat, potrivit avocaților lui. Decizia de eliberare de astăzi vine după patru încercări de obținere a eliberării condiționate, refuzate de instanțele constănțene.

 

Ne puteți urmări și pe Google News