Întrebat de jurnalişti despre întâlnire, liderul ALDE le-a spus acestora că discuţia a vizat strict zona economică. „Avem întâlniri permanente. Nu e zi din săpt în care să nu ne vedem. Astăzi am discutat o gamă de probleme care tin de zona economică: de parteneriatul public- privat, de normele care trebuie elaborate pentru că procesul de absorbţie a fondurilor europene este îngreunat îngrozitor”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Parlament.

Raportul lui Tudorel Toader 

Tudorel Toader urmează să prezinte joi, la ora 18,00, la Ministerul Justiţiei, conţinutul şi concluziile raportului cu privire la activitatea managerială a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Pe 15 februarie, Tudorel Toader anunţa că joi va face o informare de presă în care va prezenta raportul cu privire la activitatea DNA.  „Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament săptămâna următoare, în cursul zilei de joi, la o oră pe care o voi anunţa în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenta conţinutul şi concluziile raportului cu referire la activitatea DNA” spunea Toader, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul Ministerului Justiţiei.